{:mk}Директориум на авион / Адам 700

{:mk}

Производител

Седиштето на AAI Стекнување (Адам Авиони Индустрии)

Фотографии

Карактеристики

Летање спектар (км) 2037
Крстарење брзина (km/h) 630
Максимална полетување тежина (кг) 3856
Кабината висина (m) 1.31
Кабината ширина (м) 1.37
Кабината должина (m) 4.87
Висина на авионот (м) 2.92
Авион должина (m) 12.42
Wingspan (м) 13.41
Максимален број на патници 6

Во Парк од страна на авиопревозниците

  • SkyTravel
  • ВИП Авијација
  • Напишете коментар

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *